måndag 5 april 2010

some heavy shit has been going down!

Snow Fight i lördags var så sjukligt roligt! Solen lyste å massa härliga människor peppade å slängde snurrar upp å ner till höger å vänster! Det gick bättre än på så sjukt länge, så jag var löjligt nöjd med en 3:e plats efter Linn och Tove som körde sjukt bra! Blir så impad! Kvällen bjöd på en gÄlet rolig efterfest med dans å häng, älskar't!

Idag var det railjam på Lugnet här i Falun i samband med Secondhands vårhäng. Det var riktigt roligt, grym setup å skönt shred med härliga tjejor å gälna boys! Plockade hem första plats, så det var förstås extra kul!

Förresten, Kläppen är inte sveriges bästa park. Inte någonstans. Förutom pipen, eftersom det är det roligaste ja vet! Men annars, no WAY! Så trött på att dom tror att dom är det. come on, tänkt att parken ska se likadan ut tills jorden går under? hm.. Källviken och Lugnet är två nya parker här i Falun och dom är så stört mycket bättre och roligare, man önskar att man hade åkdagar i dessa! Ni har gjort ett sjukt bra jobb, ni eldsjälar till grabbar som gjort detta, ööööös med creds!!

Inga kommentarer: