onsdag 27 februari 2013

La vida esta Belle, en Mexico!

Livet är fullt av överraskningar. När vi vaknade på onsdagsmorgonen hade vi ingen aning om att vi skulle vara påväg till Mexico morgonen efter. Hahaha. Vår kära Mimmi kom förbi på onsdagskvällen för att säga hejdå, då hon skulle till Mexico en vecka. Hon sa att hon hade 2 platser kvar i bilen till Denver flygplats å att vi borde kolla resa. Snabbare än blixten var vi inne på internet å hittade en resa där planet gick mindre än 12h senare.. Bokat å klart, ganska kort därefter å uppspelta som barn på julafton, packade vi en väska med bikinis och sommarkläder. 04 hämtade Mimmi, Shaun, Amy å Andrew oss å vi satte av mot Denver flygplats. 09 på morgonen flög vi från kalla Colorado till heta Mexico!

Nu har vi spenderat 5 dagar här och är inne på vår 6e. San José del Cabo är så vackert, och vi bor på ett lyxigt hotell alldeles på stranden, med all-inclusive, så vi äter å äter å dricker å dricker. Inget att klaga på här! Vi har varit in till San Lucas och partat loss en hel natt på olika klubbar å bara dansat 6h i sträck, och förrgår hyrde vi moppar och körde in till San Lucas igen vi gick runt och myste i solen å åt glass! Det var så roligt!

Idag ligger vi bara vid havet och solar och har det skönt, å imorgon ska vi ut på båttur och snorkla, paddla kajak, kolla på sjölejon och hänga på stränder. Gonna be soooo good!
LOVE YOU, MEXICO.

Besos! (Kramar!)

















Inga kommentarer: